داربست چکشی
داربست ها از تجهیزات ساختمانی هستند و از دهه های گذشته تاکنون برای ایجاد بستر مناسب دسترسی به فضاهای دشوار، به صورت لوله هایی طویل ساخته می شوند و غالبا در ساختمان سازی به کار می روند. در این مقاله با معرفی داربست ها، به معرفی داربست مدولار چکشی شرکت فیدار فولاد به عنوان یکی از شرکت های صنعتی و مهندسی در این زمینه می پردازیم.
داربست چیست؟
داربست ها تجهیزاتی هستند که امروزه از آنها برای ایجاد یک تکیه گاه محکم جهت ایجاد دسترسی به قسمت های مختلف سازه هایی نظیر ساختمان ها استفاده می شود. غالبا داربست ها میله های فلزی یا چوبی هستند که از استحکام بالایی برخوردار می باشند.
داربست ها به صورت لوله های درازی به متراژ های مختلف 3 متر تا 6 متر قالب گیری و ساخته می شوند. امروزه یکی از اصلی ترین کاربرد های داربست ها را می توان به ساخت و سازهای ساختمانی مربوط دانست که برای دسترسی به قسمت های نمایی و داخلی ساختمان ها، لوله های داربست به صورت های محکم و مستطیلی به یکدیگر وصل می شوند و یک ساختار یکپارچه، منظم و متصل به یکدیگر را پدید می آورند تا افرادی که بر روی نما کار می کنند، با تکیه گرفتن این داربست ها، بتوانند به راحتی کار خود را انجام دهند.
تصویر شماره یک
انواع داربست ها
از انواع داربست ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- داربست های مثلثی: فریم های به کار رفته در این نوع داربست ها از نوع مثلثی هستند که به صورت های نر و ماده با هم اتصال می یابند. تیپ های داربست های مثلثی به صورت های 5/0 و 75/0 و 1 متر می باشد. از برتری های این نوع داربست ها می توان به سهولت در باز و بسته کردن آنها اشاره نمود.
- داربست های چکشی ستاره دار: در این نوع داربست، پایه های افقی و عمودی در اندازه های مختلفی ساخته می شوند. این داربست ها می توانند برای ارتفاع های مختلفی تنظیم شوند. متصل شدن پایه های داربست به هم به کمک مغزی و پین انجام می شود.
- داربست های چکشی کاسه ای: مزایای استفاده از این نوع داربست ها قابل توسعه بودن آنها در پلان و ارتفاع است. پایه های این نوع از داربست ها در طول های 0/6 متر تا 3 متر ساخته می شوند.
تصویر شماره دو
داربست مدولار چکشی چیست؟
مزیت ها و کاربرد های داربست مدولار چکشی فیدار فولاد
- اتصالات آسان و سهولت در باز و بسته شدن
- امکان توسعه در پلان
- ضرورت مهاربندی در ارتفاع های زیاد
- امکان باربری زیاد در قسمت کفراژ بندی دالهای بتنی
- سبک بودن و امکان جابجایی آسان آن
- عدم نیاز به تخصص و مهارت خاص در جهت داربست بندی
- استفاده در داربست های به کار رفته در ساخت و ساز های ساختمانی، تاسیسات و پالایشگاه ها
از جمله کاربرد های داربست مدولار می توان گفت:
- اجرا و پیاده سازی دال های بتنی
- تراز کردن زیرسازی ها
- مونتاژ قالب های فلزی
- استفاده در قالب برداری ها
- داربست بندی نمای ساختمان ها
- داربست بندی برای سازه های بتنی که لوله های مایل ندارند
- استفاده در پروژه های عمرانی
با توجه به کاربرد های مختلفی که در قسمت بالا بیان شد، باید توجه داشت از داربست های مدولار با تحمل بار های متناسب با پروژه مورد نظر استفاده شود تا از تلفات جانی و مالی در طی انجام پروژه، جلوگیری شود.
شرکت فیدار فولاد
از ظرفیت های فیدار فولاد می توان گفت:
- توان تولید 11500 تن در سال
- توانایی اجرای پروژه های بزرگ و ملی
- توانایی تولید قالب های خاص و مدولار، اتصالات و داربست های مدولار
- بهره مندی از دو کارخانه فعال در این حوزه
پخش عمده قالب فلزی بتن, فروش داربست مدولار, فروش قالب های فلزی بتن, مفصل قالب نیوجرسی, قالب فلزی بتن تولید, فروش قالب سرستون, ساخت قالب نیوجرسی, قالب ستون گرد, قالب نیوجرسی بتنی , ساخت قالب مدولار, قالب فلزی بتن کرج, قالب مدولار بتن ریزی, قالب های مدولار سقف, قالب های فلزی مدولار, داربست مدولار مثلثی, داربست مدولار چکشی, داربست مدولار قم
ارسال دیدگاه
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.